Mit csináljak? Ebben az esetben mi lenne a helyes?
A második vagyok: én úgy gondolom, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen (14-15 éves korban mindenképp). Ha a saját példámból indulok ki: 18 éves vagyok, van már két középszintű érettségim 90% felett, felsőfokú és középfokú nyelvvizsgára, valamit két emelt szintű érettségire készülök, különórákra járok-meg emellett ugye mindenre, nap mint nap. Ennek ellenére van időm minden nap a barátaimra és a családomra. Időbeosztás kérdése az egész.
Persze, ha te úgy gondolod, hogy egy teológia szakos gimnáziumban is el tudod érni a céljaidat, hajrá - de akkor nem értem, miért írtad ki a kérdést. De ha egy kicsit reálisan gondolkozol, és megpróbálsz a jövőbe nézni, észre fogod venni, hogy baromi jó érettségik nélkül (ezt egy gyengébb gimiben sosem fogod elérni)/+ nyelvvizsga, ez az/ LEHETETLEN bekerülni a felsőoktatásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!