Pincér OKJ-s tanfolyam munkaügyin keresztül?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek, elkezdtem a pincér tanfolyamot a munkaügyin keresztül (2015.10.22 kezdéssel). Elég rosszat hallottam, hogy a vizsgákon direkt arra játszanak rá, hogy megbukjon az illető. Így a képzés díját, plusz a többit (munkaruha, könyv, bérlet) neked kell kifizetni (ez megközelítőleg 1.000.000Ft). Gondolkozom, hogy kiiratkozom, lehetséges lenne ez még az első héten? Illetve valakinek valami tapasztalata ilyen téren?2015. okt. 27. 19:43
1/2 anonim válasza:
Kifejezetten pincér nincs, de más tanfolyamok vannak és mind laza volt.
Szerintem ez inkább a rosszindulatú emberek pletykája, főleg akkor ha piacképes képzésről van szó, hogy könnyebben kerüljön be ő vagy az ismerőse.
Nálunk kamionsofőr képzést indítottak, aztán ott is ment a dezinformálás, mert sok jelentkező volt, de hely kevés.
Kitaláltak olyan kizáró okokat, amik nem is léteztek, aztán így kapásból vagy 100-an leíratkoztak.
A munkaügyisek családfája, ismerősi köre meg ott virított.
2/2 anonim válasza:
Bocs, szal nem kell készpénznek venni, amit írok, de náluk ez volt, nálatok lehet tényleg így van.
A legtutibb ha elolvasod a szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!