Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan szakokat (egyetem, főiskolán) vagy olyan munkát amiből hiány van esetleg és meg is lehet élni belőle?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok középiskolában de nincsenek még elképzeléseim,rengeteg szak van ami azt se tudom mit jelent. A nyelveken kívűl más tantárgyat nem szeretek.:D

2015. okt. 18. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
46%

Akkor tanulj ritka nyelveket, mert ezekre tényleg van is igény és elég sokféle munkát lehet végezni velük, de leginkább multikhoz keresnek ilyen embereket. Ha olyan nyelvet választasz, amit sok iskolában lehet tanulni, mint angol, német, francia, spanyol, stb., akkor kell az emelt érettségi, ha olyat választasz, amit nem tanítanak a gimikben, mint skandináv vagy keleti nyelvek, akkor teljesen alapról indulnak.

Amúgy most a skandináv nyelvekre, törökre, arabra van a legnagyobb igény.

2015. okt. 18. 00:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves első hiába tanulja az alapoktól az adott nyelvet, egy német vagy angol emelt szintű érettségi mindenképpen kell a felvételihez. Abban valóban igazad van, hogy a gyakoribb nyelveket nem tanítják az alapoktól a nyelvszakokon.
2015. okt. 18. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!