E-felvételi. Segítene valaki?
Először is:az elektronikus jelentkezésnél az érettségi és középiskolai bizonyítványoknak a hitelesített másolatát kell feltölteni vagy az eredetit?
Először azt csináltam,hogy az összes középiskolai bizimet egy dokumentumba töltöttem fel,így lett egy 6 oldalas dokumentumom...Aztán rájöttem,hogy több dokumentumot is lehet csatolni,és mivel küldött az OH e-mailt,hogy hiányosak a dokumentumaim, bepánikoltam,és feltöltögettem külön dokumentumokba újra az összes bizim ... :D
És most azon töröm a fejem,hogy nem-e az lehetett a baj,hogy a bizonyítványokat töltögettem fel, és nem hitelesített másolatot róluk,amit postán szoktak elküldeni a jelentkezők...
Most mit csináljak? Hitelesítsem őket és küldjem el még azt is?
Az eredetit..
Amúgy SEMMI nem volt a baj, mert ha elolvastad volt a felvi működését, akkor láttad volna, hogy MINDENKI megkapta a hiánypótlási felszólítást. De most összebarmoltad az egész jelentkezésed, grat!
De azt írták,hogy Indokolás: az eljárás során a középiskolai év végi eredményeket tartalmazó bizonyítvány másolatát nem vagy csak részben (nem az összes szükséges oldalt) nyújtotta be.
Viszont az eredeti bizonyítványnak feltöltöttem minden oldalát...
Nagyon elcs*sztem az egészet?
De amikor ezt írták,akkor már rég fel volt dolgozva.. Akkor tuti nem hitelesítve kell feltöltögetni,ugye?
Köszi a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!