Pázmányosok, hogy szoktak alakulni a ponthatárok? (pszichológia)
Most érettségiztem és kíváncsi vagyok ,hogy általában az előző évihez képest mennyivel emelkedik kb. Természetesen tudom,hogy nem lehet megmondani pontosan...
Van még olyan aki oda jelentkezett? Mennyi pontotok van?:))
Tavaly 421, előtte 419, előtte 435.
Ha a tavalyinál legalább 10 ponttal több van neked, akkor tuti bent vagy.
Nem a magas pontszámtól függ első körben (bár lehet, tévedek), hanem a jelentkezők számától. Én úgy gondolom, hogy a központi ponthatárt elnézve vagy stagnálás, vagy csökkenés lesz. :) Meg kell nézned, hányan jelentkeztek idén, tavaly, tavalyelőtt az intézménybe és azt, hogy hányan jelölték meg első helyen. Ha ez a szám a tavalyihoz képest nő, akkor valószínű, a ponthatár is magasabb lesz, hiszen valahogy szelektálni kell, mert nem bír el több embert a szak. :/ Ha csökken, akkor talán nem teszik olyan magasra a lécet. :)
Én örülnék neki, ha bejönne a tippem. Egyébként nekem első helyen Károli van, még gondolkodom, hogy felcseréljem-e a második helyes Pázmánnyal. Várhatóan 430-440 pontom lesz,szóval nem aggódom, de akkor is. :D
Csinálj egy ministatisztikát az elmúlt évek ponthatárainak változásáról a jelentkezők arányában. Szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!