Egyetemi gólyák, akiknek otthonról el kell költöznie, ti hogy élitek ezt meg?
Egyáltalán nem stresszelem magam ezen, több, mint 3 éve ezt a pillanatot várom.
Ráadásul hétvégente itthon leszek, úgyhogy nem olyan hűde nagy dolog, nem lesz időm hiányolni őket, 5 nap után úgyis találkozunk.
Koleszba megyek egyébként, nagy érdeklődéssel várom, hogy mi lesz. :)
Én direkt azért jelöltem meg olyan egyetemet, amely 200 kilométerre van tőlem (ELTE), hogy egy kicsit új környezetben is legyek :)
Én már nagyon várom, hogy új embereket ismerjek meg, új helyeket fedezzek fel (a pesti helyismeretem jelenleg: Nyugati, Westend meg egyszer elmentem a PPK főépületéhez), új helyeken bulizzak.
Csak a kollégium miatt aggódok. Ha nem vesznek fel, akkor nagyon nehéz lesz kinyögni egy albérletet...
De mindenesetre én nagyon várom :D
én már régen voltam gólya, de nagyon vártam. eleinte volt csak honvágy, mert nem volt olyan a természetes közeg, amit már itthon megszoktam.
de aztán egyre jobban megszerettem. sétálni a városban, vásárolni, barangolni, amit itthon nem tehettem meg a kis faluban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!