Epiteszmernoki (osztatlan) dzakon szeretnek tovabbtanulni, es csak most neztem utana, hogy kell rajz alkalmassagi vizsga. Az mikor van? Mennyire nehez? Mennyi ideig kell elokeszitore jarni? Mikor indul a bme elokeszitoje?
Az egyetem indít rajzi előkészítőt, amire nagyon ajánlott jelentkezni. Nem olcsó, de nagyon hasznos. [link]
Még nem vagy egyáltalán késésben, lesz idő belerázódni, eleinte úgyis néhány kockát rajzoltok perspektívában és a tanfolyam végére fogtok eljutni a vizsga anyagáig.
Üdv,
egy másodéves építészhallgató
Én szeretek ide járni, jó a közösség, nagyon sokszor egymásra vagyunk utalva. Sokat kell rajzolni, ami rengeteg időt emészt fel, sokszor volt rá példa, hogy nem tudtunk lefeküdni aludni, mert sietni kellett a leadásra. Az első félévben nehéz volt megszokni a hajtást és a folyamatos munkát. A tárgyakról bővebben itt: epiteszhk.bme.hu, felül a gólyáknak fül alatt. A mintatantervet is megtalálod ezen a honlapon, abból is láthatod milyen tárgyakat kell(ene) elvégezni a 4 éves BSc és 5 éves osztatlan képzés alatt. Folyamatosan tanulni kell, de legalább nem bukik meg az ember. A kari szociális élez is egész jó, bár aki el akarja végezni időben, az nem bulizik éjjel-nappal.. :)
Az ábris nehéz, ahogy a szilárdságtan is... a tervezési tárgyak jók, kiteljesítheted a kreativitásodat, bá kell hozzá egy kis irodalmi érzék is, mert sokszor ugyanúgy bele kell magyarázni dolgokat a tervekbe, mint egyes versekbe. A tanárok nagyon jók, segítőkészek. Szóval nekem a hosszadalmas és sok feladat mellett nagyon pozitív az egész. :) ui.: gyere nyílt napra, ha érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!