Milyen a rajz alkalmassági vizsga? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Tájépítészetre szeretnék menni a Corvinuson, és szeretném megkérdezni, a felvételiben az alkalmassági vizsga mennyire komoly, milyen szinten kell tudni rajzolni? Nyilván nem pálcikaemberkéket kell, de vajon úgyis van esélyem, hogy soha nem tanultam rajzolni?2010. dec. 5. 18:20
1/3 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy nem olyan komoly. Tehát ha szeretsz rajzolni és gyakorolsz, akkor simán meg tudod csinálni. Érdemes minden héten legalább egyszer 3-4 órára leülni és rajzolni valamit, hogy ne legyen idegen tőled a ceruza.
2/3 anonim válasza:
Hát, az egyik ismerősöm kb 2 hónap alatt készült fel rá. Bár akkor heti két alkalommal eljárt rajztanárhoz. Viszont nézd meg a honlapjukon, h mik a pontos követelmények, h célirányosan tudj készülni (asszem volt vmi drapéria rajz, meg ilyenek). De sztem mindenképpen érdemes elmenni tanárhoz, ő csak jobban látja, h mi jó, mi nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!