Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan készültél fel az...

Hogyan készültél fel az irásbeli érettségire?

Figyelt kérdés
jó lett? én nem tudok mert közbe mindennap vmi másra kell anulni és már csak másfél honap van. tippek?
2010. márc. 15. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én nem sok mindent csináltam. Magyarból úgy is csak szövegértés, arra nem lehet készülni. Matekra órán átvettük az összes addigi feladatsort + két nappal érettségi előtt letöltöttem egy középszintű feladatsoros könyvet és megcsináltam belőle kb kettőt..

Törire elolvastam a könyvnek azokat a részeit, amik benne vannak a követelményben...

Németből volt nyelvvizsgám, szóval marra nem készültem túl sokat...

Fizikára megcsináltam az addigi középszintű feladatsorokat, plusz a tankönyvemből a leckék végén lévő feladatokat.

Emelt bioszra meg nem is tudom...átnézegettem amiket nem tudtam:D

2010. márc. 15. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Magyarra: semmit

Matekra: átnéztem az egyenleteket, mert tuti, hogy lesz olyan benne, plusz nézegettem a függvénytáblát, hogy ne ott ismerkedjek vele:D

Törire rendesen tanultam, mert az emelt volt.

2010. márc. 15. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

1.magyarból: megcsináltam 1-2érettségit

2.matekból: sokat tanultam, előző érettségiket oldottam meg és begyakoroltam a típus feladatokat.

3.töriből:emelteztem arra sokat tanultam

2010. márc. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!