Ezzel nem szívom meg az életben?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam mivel még nem tudom mi akarok lenni, nem is érdekel annyira semmi, hogy kórházban diplomás alkalmazott leszek, de olyan helyen ahol nem kell éjszakázni. Mondjuk röntgenen. Nem nehéz megcsinálni, és még soakt is kapok érte elvégre az fősuli vagy egyetem. Jó ötlet ez?2010. márc. 14. 13:41
1/6 anonim válasza:
Klinikai laboratóriumi analitikus asszisztens
ezt keresed. Mellesleg, ez a leghosszab nevű felsőoktatási képzés :D
2/6 A kérdező kommentje:
és mit tudsz ezekről ??? Akármit leírhattok róla:D Mennyi idő a képzés fősuli-e mennyit keresnek és mit kell csinálniuk ppntosan.
2010. márc. 14. 14:10
3/6 anonim válasza:
ja, és nem szívod meg, st. Ha mégsem tetszik egészségügy területén bármilyen irányba továbbképezhedet magad és mivel kapcsolódik a molekuláris fizikához is a dolog, oda is mhetesz kutatni, ha jól megy az egyetem. (plussz mivel egy rövid képzés hamar végzel. A bartom, akivel együtt kezdtük az egyetemet már elvégezte és dolgozik röntgenben, én meg hétvégén is tanulok meg szívok az egyetemen)
5/6 A kérdező kommentje:
de olyan középsuliba járok ahol nicns kémia. És ehez meg kell ahogy nézem:(
2010. márc. 14. 14:22
6/6 anonim válasza:
felvi.hu
Ott sokmindent megtalálsz. Vagy szerezz egy felvételi tájékoztató könyvet, abban benne van hogy milyen szakra milyen érettségi kell és hány féléves a képzés. Ha nem akarod megvenni akkor sztem a helyi könyvtárban is megvan biztos, vagy a suli könyvtárában.
Hogy lehet h nincs kémiád? Azt hittem az kötelező tárgy gimiben...
Bár oda jártam volna én is.. utálom a kémiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!