Nagyon érdekel a pszichológia szak. Aki oda jár, vagy van ott ismerőse, mennyire kemény a suli?
Figyelt kérdés
Fontos számomra, hogy ne csak kettes legyek, elvi kérdés. Nehéz ott egy erős 4-es átlagot hozni? Mi a tapasztalatotok?2015. szept. 20. 20:55
1/2 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem könnyű, ha az ember valóban jó jegyeket akar szerezni. Rengeteget kell tanulni, nagyon sok az anyag, olvasni folyamatosan kell egész félévben, és a vizsgákra nem elég pár nappal előtte elkezdeni készülni. Persze belehalni nem kell, meg vannak nehezebb képzések (pl. orvosi, bizonyos mérnöki szakok), de nincs láblógatás egy percig sem évközben.
2/2 anonim válasza:
Én 2013-ban végeztem a pszichológia mesterképzésen.
Sokat kellett készülni a vizsgákra,ahogy az előző is írja,sokat olvasni,tanulni,nem csak előtte pár nappal (aznap)átnézegetni.
Elég szerteágazó tárgyak vannak az alapképzésen,lehet jó az átlagod,de ahhoz persze mindenből jónak kell lenni :)
És általában az embernek van egy alap érdeklődése,beállítottsága,egyes tárgyakat könnyebben tanul,másokat nehezebben.Nekem anno a statisztikával például eléggé meggyűlt a bajom :)
Számíts rá,hogy eleinte,az első pár félévben nem feltétlenül lesz minden tárgyad érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!