Milyen szak való nekem? Érdekel a pszichológia és a filozófia.
Valami olyan szak érdekelne amit nem nehéz elérni/végigcsinálni.
csak főiskola
dolgozok mellette, az lenne a cél hogy legyen egy alap diplomám
A pszicho nem büfészak. Kemény. Ráadásul a BA-val még semmit nem csinálhatsz. Viselkedéselemző végzettséget ad, nem pszichologusit.
Lehet dolgozni akármi mellett csak menj levelezőre és máris lesz elég időd. De ha engem kérdezel, ha már beleölsz valamibe éveket, akkor legyen értelme is. Akkor is, ha amúgy jó munkahelyed van. Ritka, hogy vkinek ne kelljen váltania egész életében és akkor már legyen életképes a B verzió is.
Előttem szólónak: Először is a filozófia minden csak nem büfészak. Érvényesülni meg egy bölcsész BA-val alapból nehéz, de ha utána az ember tovább tanul, szorgalmas, sok plusz munkát csinál, akár ingyen, akkor elérhet valamit.
Kérdezőnek: az a baj, hogy levelezőn eleve nagyon kevés szakot indítanak. Érdemes először a felvi.hu-n azt megnézned, hogy levelező vagy esti képzésben mi indul el, és aszerint választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!