Kakszilajos17 kérdése:
A biológia emelt szintű érettségi mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Biológiából vagy matekból kell emelteznem. Matekból elég jó vagyok, de az emelt szinttől azért egy kicsit parázok. Biosz emelt mennyire nehéz?2015. szept. 12. 21:48
2/4 anonim válasza:
Röviden és tömören: nagyon.
De ha van motivációd, akkor nem lehetetlen :) Nekem van egy osztálytársam, orvosira akar jelentkezni, vért izzad az emelt biosz fakon(elég nehéz gimibe járunk), de csinálja, mert orvos akar lenni.
Egyébként nézz meg emelt szintű feladat sorokat, próbálgasd őket kitölteni, én is ezt csinálom emelt törinél.
Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. szept. 13. 17:43
4/4 AlinaHella válasza:
Nem terjedt ki a kérdésed az emelt matek érettségire, de hátha segít. Matekból szóbelin van 24 kész kidolgozott tétel /legalábbis mi megkaptunk mindent/, és kész, bioszból csak követelményrendszer. Matekot inkább megérteni kell és rengeteget gyakorolni, bioszt szintén megérteni és rengeteget tanulni. Megítélésem szerint a matek sokkal könnyebb, de bioszból nem érettségiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!