Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon szeretnek egyetemre...

Nagyon szeretnek egyetemre menni. Hogy csinaljam? (Rovid. )

Figyelt kérdés

Tudom nem ide tartozik de talan segit valaki...

Vegzos vagyok. Jovore erettsegizek.

Eddig ugy nez ki hogy magyarbol emeltezni fogok.

Az erdekelne hogy van e itt valaki aki emeltezett mar magyarbol?

Mennyire durvan nehez?

Nem igazan tudom hogy csinaljam mert angolt es magyart szeretnem vinni de angolbol jovo honapban nyelvvizsgazom ha minden jol megy es ha meglesz akkor abbol nem emeltezhetnek mert ugy elveszik a nyelvvizsga pontsszamom.

2015. szept. 7. 16:37
 1/1 anonim ***** válasza:

arra nem gondoltál,hogy a közoktatás részen több diák van?

amúgy angol nyelvvizsgáért mindenképpen kevesebb pontot kapsz mint az angol emeltért. én a helyedben angolból emelteznék inkább,arra készülni se nagyon kell,ha ütöd a nyelvvizsga szintet.

magyarból viszont az emelt klasszisokkal nehezebb mint a közép,abból ha nem muszáj én nem emelteznék.

persze függ attól,hogy mennyi pont szokott lenni. ha 400 körül,vagy alatta akkor én megelégednék egy angol emelttel. de ha magas pont szokott lenni akkor kell a két emelt.

2015. szept. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!