Fogorvosi egyetem szabad idő?
Figyelt kérdés
Sziasztok szeptemberben fogom kezdeni a fogorvosi sulit.Azt szeretnem kérdezni h mennyi szabadidore számíthatok? (Heti 4-5x sportolok -verseny szinten sportolok).Bulizas,ivaszat nem érdekel.Minden nap szeretnek tanulni. (Hétvégén pedig csak tanulás).Edzom szerint bírnám (o is végzett egyetemet).Erdekelne a ti véleményetek?Lehetoleg normális válaszokat köszi.(tanácsok is jöhetnek h mire figyeljek)2015. aug. 24. 02:19
1/3 A kérdező kommentje:
Edzés az 1-2 óra :)
2015. aug. 24. 03:25
2/3 anonim válasza:
Én nem a fogorvosira járok, egy barátnőm mesélte, hogy van olyan órájuk, amikor egymás fogát kell mosniuk, ezt gyakorolják. Nagyon ki vannak rajta borulva, mert sokkal jobban örülnének, ha ehelyett tanulással vagy más hasznos dologgal tudnák eltölteni azt a kevés időt is. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom :)
3/3 anonim válasza:
Anyádnak is ment,akkor neked is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!