Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet így mindenből 80 %-os...

Lehet így mindenből 80 %-os érettségim?

Figyelt kérdés

Egészségügyi középiskolába járok.Az első 2 évem úgy ment el,hogy szinte semmit nem tanultam.3. évben összeszedtem magam és egész jó átlagom lett félévkor és év végén is.

Régóta gondolkodom már a továbbtanuláson és arra jutottam,hogy orvos szeretnék lenni.

Szerintetek májusig fel lehet készülni az érettségire úgy.hogy: - le vagyok maradva 2 év anyagával,

nyelvtudásom nulla,bár már elkezdtem itthon tanulni a németet, a 3 év anyagát is át kéne nézni,12-ben is tanulni kell,valamint ott van év közben az egészségügyi verseny,amihez emelt szinten kell tudni az egészségügyi tantárgyakat (6 tantárgy) és plusz pontot is jelent a felvételinél,ja és persze emelt kémia és biosz érettségi is kell,bár ezt pár hete elkezdtem tanulni,de nem túl intenzíven.

Van esélyem egy nagyon jó érettségire?

2015. aug. 20. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a bioszra és kémiára gyúrj rá, az a fontos. mivel 2 emelt, ezért meg lesz a max 100 pontod, ha meglenne nyelvvizsgád is, akkor azért pontot már nem kapnál külön

és ha a 2 emelt nagyon jó, akkor duplázással jössz ki a legjobban, de akkor annak tényleg nagyon jónak kell lennie.

2015. aug. 20. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
viszont ha van b terved, amihez nem fogadják el a biosz vagy kémia emeltet, akkor viszont jól jön a nyelvvizsga és egyéb töbletpontok
2015. aug. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!