Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvesznek levelezőre ha az...

Felvesznek levelezőre ha az érettségim 2-es lett mindenből?

Figyelt kérdés
Azt dobta ki a kalkulátor hogy nem lehet kiszámítani a pontokat mert nem felel meg a követelményeknek. Vagy vmi ilyesmi. Egyébként PTE-ÁJK.
2012. márc. 1. 21:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
73%
NEM
2012. márc. 1. 21:39
 2/41 anonim ***** válasza:
73%
240 pont a minimum idéntől, ha mindenből 2es vagy akkor legjobb esetben is duplázással 78 pontod van.
2012. márc. 1. 21:40
 3/41 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon remélem, hogy nem.
2012. márc. 1. 21:43
 4/41 anonim ***** válasza:
73%

Úgy gondolom, hogy a kérdésed komolytalan. Ha pedig igazán kérdezed, akkor javaslom, hogy gyakorolj egészséges önkritikát. A jogi egyetemre?! De még egy büfé szakra sem vennének fel a felsőoktatásban kettes érettségivel!

Azt gondolom, hogy érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon milyen más területeken lehet tehetséged, mi más érdekelhet téged még a jogon kívül...

Szakmára gondolok. És menj és tanuld ki, mert nagyon jól lehet keresni ha ügyesen csinálod a szakmád. Pl kályhaépítő vagy tudomis én. Valami csak van, ami kicsit megmozgat és nem... jog...

2012. márc. 1. 21:44
 5/41 A kérdező kommentje:
:D Emelt szintű érettségit kell-e tenni valamiből? Mert mintha úgy hallottam volna, hogy idén már kell felsőoktatásban 1 tantárgyból v 2-ből
2012. márc. 1. 21:45
 6/41 A kérdező kommentje:
Kályhaépítő?:D Csaj vagyok. :D Barátnőm is erre a szakra jár és azt mondta neki is 2-es lett az érettségije, de fizetősre felvették :D 200 akárhány pont
2012. márc. 1. 21:46
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
menj fodrásznak inkább
2012. márc. 1. 21:47
 8/41 A kérdező kommentje:
Nem az egyetem hanem a főiskola részére. Bár azt mondta hogy kell a 7-ik 8-ik év végi eredmény is, de én nem találtam ilyet sehol csak a gimis eredményeket
2012. márc. 1. 21:48
 9/41 A kérdező kommentje:
Kössz, van már a családban pár fodrász úgysem érdekel :D
2012. márc. 1. 21:49
 10/41 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező!

A tiszta 4-es se egy nagy szó manapság, de a tiszta 2-es már abszurdom. Gondolom, anno amikor ezt megadták neked, megeskettek, hogy semmiképp nem akarsz tovább tanulni.

2012. márc. 1. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!