Felvesznek levelezőre ha az érettségim 2-es lett mindenből?
Még bepótolható 1 év alatt simán a hátrányod.
2 javító érettségit csinálsz ami kb 40 ezerből megvan, ha 4-5 lesz mindkettő akkor bent leszel fizetősön 2013 szeptemberre, mivel az idei érettségi és felsőoktatási jelentkezést lekésted.addig a nyelvvizsgát is megcsinálhatod, egy angol középfokot mondjuk, egy nyelvtanfolyam olyan 70-80 körül van, meg otthon is készülhetsz, neten egy csomó könyv van.
"Ha tanultam volna akár 5-is lehettem volna mert eszem van hozzá de abban az időben kb leszartam, úgy voltam vele, hogy nem akarok fősulira menni csak legyek már túl rajta. Hát igen akkor 19 évesen meg most már másképp látja az ember. Pótérettségiről meg már lekéstem. Ami legközelebb indul az okt-nov de szeptembertől meg már iskola."
Mindenki ezt mondja... Én is tojtam bele a gimibe, alig tanultam valamit érettségire, mégis mindenből, még matekból is meglett a négyes érettségim, pedig sík hülye vagyok hozzá a mai napig. Angol meg 5-ös lett.
Szerintem aki kisujjából nem tudja kirázni a 3-4-est középszintű érettségin, annak semmi keresnivalója egyetemen.
Szia kérdező! :)
Nos, én teljesen a te csizmádban járok. Annak idején, amikor az érettségi volt engem pont nem érdekelt semmi.. Talán a szüleim kezeltek hülyén, vagy a suli volt teljesen érdektelen, én voltam értetlen, nem tudom, a lényeg, hogy teljesen elszúrtam a gimit, és elmentem fodrásznak.. :) amit szeretek, és szuper, és jó, de csak hobbinak. Nem tudnám ezt egész életemben csinálni. Most újra leérettségizek 2 tárgyból, egyik emelt, amit majd duplázok, és nyelvvizsa. Beiratkoztam estire, most oda járok, a 12. évet teljesen újra elkezdtem, hogy az év végi jegyeimet is javíthassam, ha esetleg szükség van rá, eddig majdnem mindenből 4-es, 5-ös vagyok, de sokat is tanulok. meg nyelvképzésre is járok, mellette dolgozom. Ha jól sikerül, így tisztességes pontszámot összeszedhetek. Érdekes, hogy iskolán kívül fedeztem fel, hogy a természettudomány mennyire érdekel, és hogy akármilyen hihetetlen - szeretem a fizikát! :) nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Mikor az emberek megkérdezik, hogy miért tanulok most ennyit, én válaszolok, hogy szeretnék egyetemre menni, mindenki csak legyint, hogy persze :) énis majd legyintek, ha felvesznek, és majd kezetfogok a régi stréber osztálytársaimmal, akik totál üres dolgokat tanulnak azért, hogy megfeleljenek a szüleinek. ;) Sok sikert, és tanulni bármikor tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!