Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltok a pszichológusok...

Mit gondoltok a pszichológusokról?

Figyelt kérdés

Az szeretnék lenni. És ha itt erre a kérdésre akadna egy pszichológus vagy aki annak tanul, akkor azzal szeretnék levelezgetni vagy akár találkozni is ha nincs túl messze. ( somogy megye ). Szeretnék minél többet megtudni erről a szakmáról. De aki felvilágosult erről a témáról, kérdezek pár dolgot : - milyen a munkaidejük?

- sok dolguk van még otthon? - mennyit keresnek?

Légyszi csak az válaszoljon aki biztosra tudja. Fontos lenne. meg az uccsó kérdésem : ti miért fordultatok pszichológushoz?

2010. márc. 9. 14:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De én ezt nem is bunkózásból akartam írni, csak simán kérdeztem, hogy nem sikerülne-e addigra.
2010. márc. 9. 15:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez a 79-es nagyon átesik a ló tulsó oldalára.

Abban igaza van, hogy magas a ponthatár. Ennek az az oka, hogy divatszak. Nagyon, nem fogsz munkát találni, mert ma már "mindenki" pszichológus. Ha érdekel végezd el (én is elvégezném), de ne erre alapozd a jövődet. Ha nem divatból mész, mint a jelentkezők 67%-a, akkor lehet belőled jó pszichológus.

2010. márc. 9. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért esnék át? Mivel pszichológiára akar menni, gondolom a humán tárgyak érdeklik ezért nem fog egy kevesebb pontú pl. közgazdásznak menni. Szóval mondj egy olyan bölcsész szakot (ami ér is valamit) ahova nem kell nyelvvizsga és úgyis felveszik. Mert ilyen nincs. Még egy nagyon kevés pontú, 350 ponthatáros helyhez(ami bölcsés,esetleg jogi karokon nem igazán van) is kell minimum egy középfokú nyelvvizsga, és ötös érettségik. A pszichológiára meg tudod mennyi a ponthatár? Mert szerintem ha tudnád, nem mondanád azt, hogy átestem a másik oldalra.
2010. márc. 9. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy nálunk a tanárok a kitűnő, versenyre járó, OKTV-t nyert tanulókat szabályosan kiröhögik ha 440 vagy akörüli ponthatárú helyre akarnak menni. Én elsem mondtam hova jelentkeztem,mert hülyének néznének,pedig tudják hogy felsőfokúm van.
2010. márc. 9. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Bocs, nem nyerték meg "csak" tovább jutottak.
2010. márc. 9. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Nah azért nem kell túlzásba esni. Én pont azt látom, h manapság minden hülyét felvesznek egyetemre. Oké, h a pszichológia divat, és ezért magas a ponthatár (meg a sok másoddiplomás anyuci miatt), de azért az, h mindenhez zseninek kell lenni kicsit túlzás.

4,2-es átlaggal is simán bekerülhetsz, ha jól sikerül az érettségid. Tökre nem lehetetlen megcsinálni...

Nyelvvizsga meg nem csak a bejutáshoz kell, hanem azért is, mert a pszichó nyelve az angol. Már kb első héten se boldogulnál, ha nem beszélsz legalább középfokon angolul. (Legalább is én mindenkitől ezt hallom).

2010. márc. 9. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:

79%: Elég érdekes tanáraid vannak. Aki versenyekre jár, felsőfokúja van stb, azt miért röhögik ki ha 440 pontos helynél magasabb pontszámút jelöl meg?

Én nem a legjobb suliba jártam (mondjuk rossz se volt), de még is jó pár ember volt az osztályban (és az évfolyamon), akinek igencsak 440 felett volt a pontja.

2010. márc. 9. 16:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor neked normális tanáraid vannak! Nem tudják hova akarok menni, de tudnak a felsőfokúmról, és hogy ötös vagyok mindenből, ennek ellenére pár hónapja a képembe vágták (nem csak nekem, mindenkinek) hogy ne is álmodjunk, hogy nekünk olyan sok pontunk lesz mivel még Juliskát se vették fel,pedig ő a legokosabb a világon, és még az atyaúristen is ő.
2010. márc. 9. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
16:46, most saját magad ellen beszélsz. Te is ugyanazt írod mint én, hogy kell egy nyelvvizsga és nagyon jónak kell lennie az érettséginek. Egy szóval se mondtam mást.
2010. márc. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!