Mit gondoltok a pszichológusokról?
Az szeretnék lenni. És ha itt erre a kérdésre akadna egy pszichológus vagy aki annak tanul, akkor azzal szeretnék levelezgetni vagy akár találkozni is ha nincs túl messze. ( somogy megye ). Szeretnék minél többet megtudni erről a szakmáról. De aki felvilágosult erről a témáról, kérdezek pár dolgot : - milyen a munkaidejük?
- sok dolguk van még otthon? - mennyit keresnek?
Légyszi csak az válaszoljon aki biztosra tudja. Fontos lenne. meg az uccsó kérdésem : ti miért fordultatok pszichológushoz?
Ez a 79-es nagyon átesik a ló tulsó oldalára.
Abban igaza van, hogy magas a ponthatár. Ennek az az oka, hogy divatszak. Nagyon, nem fogsz munkát találni, mert ma már "mindenki" pszichológus. Ha érdekel végezd el (én is elvégezném), de ne erre alapozd a jövődet. Ha nem divatból mész, mint a jelentkezők 67%-a, akkor lehet belőled jó pszichológus.
Nah azért nem kell túlzásba esni. Én pont azt látom, h manapság minden hülyét felvesznek egyetemre. Oké, h a pszichológia divat, és ezért magas a ponthatár (meg a sok másoddiplomás anyuci miatt), de azért az, h mindenhez zseninek kell lenni kicsit túlzás.
4,2-es átlaggal is simán bekerülhetsz, ha jól sikerül az érettségid. Tökre nem lehetetlen megcsinálni...
Nyelvvizsga meg nem csak a bejutáshoz kell, hanem azért is, mert a pszichó nyelve az angol. Már kb első héten se boldogulnál, ha nem beszélsz legalább középfokon angolul. (Legalább is én mindenkitől ezt hallom).
79%: Elég érdekes tanáraid vannak. Aki versenyekre jár, felsőfokúja van stb, azt miért röhögik ki ha 440 pontos helynél magasabb pontszámút jelöl meg?
Én nem a legjobb suliba jártam (mondjuk rossz se volt), de még is jó pár ember volt az osztályban (és az évfolyamon), akinek igencsak 440 felett volt a pontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!