Melyik gazdasági szakot?
Figyelt kérdés
Elég jó vagyok matematikából illetve történelemből ezért is szeretnék gazdasági egyetemre jelentkezni de még nem tudom hogy melyik szakát válasszam melyik szakkal tudnék könnyedén elhelyezkedni de esetleg más fajta egyetemet is várok ami pl. nem gazdasági csak kelljen matek meg töri!????2010. márc. 4. 16:43
11/14 anonim válasza:
17:29
Ezt kifejtenéd?
Matek a kötelező felvételi tárgy, a másik meg lehet angol, töri stb. felvi.hu
SZIE meg nem egy nagy színvonalas iskola. Corvinus, ha vinni akarod valamire. Talán még a BGF és a BME is jó...
12/14 A kérdező kommentje:
értem akkor és ha Corvinusra akarnék jelentkezni mindenképpen tennem kéne egy emeltet a kötelezők közül nem??szerinted matek vagy töri?? mert a nyelvet hanyagolnám:D
2010. márc. 5. 17:58
13/14 anonim válasza:
Honann tudod h nem az? Gondolom odajártál... ehh xD jó iskola, és akik onnan kijöttek mind csak jót tud mondani állás szemponjából is.És gyakorlati helyek is nagyon jók.(SZIE) kérdező még neked egy jó tanács!: Odamenj amelyik Neked a szimpatikusabb, és azért biztos jobb ha közelebb is van(bár azt nem írtad h hova valósi vagy, de lényegtelen) amúgy felvételin meg a matekot nézik, plusz amikből a legjobb lettél(ált. töri meg nyelv)
14/14 A kérdező kommentje:
értettem szolnok megyében lakom egy kis községben!amúgy de a szegedi egyetem azért felkeltette az érdeklődésemet!!
2010. márc. 6. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!