Melyik gazdasági szakot?
Figyelt kérdés
Elég jó vagyok matematikából illetve történelemből ezért is szeretnék gazdasági egyetemre jelentkezni de még nem tudom hogy melyik szakát válasszam melyik szakkal tudnék könnyedén elhelyezkedni de esetleg más fajta egyetemet is várok ami pl. nem gazdasági csak kelljen matek meg töri!????2010. márc. 4. 16:43
1/14 anonim válasza:
Ha nagyon matekos vagy, akkor pénzügy-számvitel, Közgáz.
2/14 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam!!és melyik volna a megfelelő iskola?esetleg ha nem nézzük a Corvinust és a BGF-et?? ja és várom még a javaslatokat!!!
2010. márc. 4. 17:22
3/14 anonim válasza:
Akkor van igazán esélyed ha közgazdasági középiskolába jártál és lesz pl. közgazdasági alapismeretekből vagy közgazdasági-marketing alapismeretekből érettségid.
4/14 A kérdező kommentje:
nem gimis vagyok de nem hinném hogy nem lenne esélyen de jobban járnék vele igaz! most már mind1!
2010. márc. 4. 17:39
5/14 anonim válasza:
könnyű szívvel ajánlom a SZIE GKt!!!
6/14 A kérdező kommentje:
jó suli??és mennyi pontot kell legalább elérni??
2010. márc. 5. 15:30
8/14 A kérdező kommentje:
Az nem olyan vészes de tudnál esetleg többet mondani a suliról??pl:milyen nehézségű ha oda jártál vagy esetleg ismerősöd ja és azért nincs elveszve a BGF és a Corvinus melltett annyira mert hát az 2 mondhatnánk a legnagyobb hírű de nem biztos hogy a legjobb is??!!
2010. márc. 5. 16:13
9/14 anonim válasza:
:D egyáltalán nincs..ezelőtt fősuli volt, de mostmár egyetem 1 éve kb.Amúgy meg attól mert az nagyobb hírű, nem azt jelenti h ez egy sz.r.Nagyon jó suli, barátom is odajár.Nagyon jó koli!!! Buli lehetőség:) (ez persze a mellékes) a tanárok is jók és nagyon képzettek, nézz utána, Békéscsabán van.Persze ha pesti vagy érdmeesebb odamenni www.gfk.tsf.hu/
10/14 A kérdező kommentje:
nem azt irtam h szar csak azt hogy sokan mondták hogy a nagy hírnév nem takar semmit de sztem ez hülyeség hiszen azért jó hírű mert jól felkészített diákok hagyják el az iskolát!!:P ja és ha neked kéne választani te melyikre mennél?? kb olyan 400-420pont várható!:D
2010. márc. 5. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!