A Medgyessy-ben milyen szakok vannak? (Inkább ilyen művészeti dolgok érdekelnek) +vélemény (lehetőleg azoktól, akik oda járnak/jártak)
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 11:26
1/1 anonim válasza:
Festő, szobrász, táncos szak van.
De am. van simán tagozat is, annyi a különbség, hogy képzőművészetből meg táncból.
Én idén megyek oda, de mikor voltam felvételizni akkor egy csaj az mondta hogy eredetileg máshova akart menni, de egyáltalán nem bánta meg, hogy ide jött, sőt!
Az igazgató nekem jófejnek tűnik, bár még nem beszéltem vele egy árva szót sem. Az igazgató helyettessel viszont már találkoztam és elképesztő aranyos (volt akkor...meglátjuk mi lesz)!
Amúgy pedig minden fent van suli honlapján. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!