Jawa Mustang vélemények? 2/4500 és 4/6500-ról egyaránt érdekelnek, lehetőleg olyan akinek van illetve volt is. Kérem akik ezt szeretnék beírni mellőzzék válasz adásukat:mer' haver mondta hogy szar.
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 15:55
2/5 A kérdező kommentje:
Hali! Sebesség, első teleszkóp tartóssága, alkatrész ellátás, szerelés mennyisége ,illetve hogy 10-20 km-ert bír-e egyhuzamba.
2015. márc. 22. 18:26
3/5 anonim válasza:
Sebesség:nekem csak a 4 lovas volt!abból kettő is!A sebesség attől függ,hogy milyen kisfogas van a kihajtásnál....van 11/12/13-as....11-el kb 50-55
12-vel kb 55-60 13-al kb 60-65....ha egy kicsit tuningolsz rajta akkor 13as kisfogassal még a 70sem kizárt!
Az első teleszkóp nem egy túl tartós darab!
Alkatrészek:egész sok mindent lehet hozzájuk venni újonnan is,úgyhogy nagyon nem kell aggódni,hogy nem lesz hozzá cucc!
Szerelgetni nem nagyon kell!ha jól be vannak állitva a dolgok elég tartós darab!
10-20km egyhuzamban?!?!?!?röhögve!!!!!én egyszer 70et mentem vele folyamatosan.....semmi baja nem volt
4/5 A kérdező kommentje:
óóó tökéletes!! akkor úgy érzem az én igényeimet ez a motor kielégíti ! lassan szert teszek egyre:) köszönöm válaszod ment a zöldkéz:)
2015. márc. 22. 19:58
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy még bejáratós darabom. Szerintem megéri, igaz ezzel vannak problémák. Az első villában a bakelit tartógyűrűk szoktak letörni, emiatt gyakran "nyeklik-nyaklik" az első villájuk. Ha mázlid van 20000-ért hozzá tudsz jutni egyhez. Azért szerintem típusismeret nem árt, adódnak vele problémák. A szerszámtartóba smirgli, fogó, csavarhúzó(k), rongy alap hogy legyen;) De szerethető kis motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!