3D filmek érdekelnek, de lehetőleg olyan ami tényleg 3d-s,? Samsung 40col 6400
Na az van sráccok hogy letöltöttem állítólag a legjobb 3D-s filmet az Avatart, 24GB volt kb, mondjuk volt 40GB-os is lehet hogy azt kellett volna letöltenem?
Csak Hogy azért mert ennek is csak térhatása van, es ugyanúgy nem jön ki semmi.. (azt ne mondjátok hogy velem van a baj mert néztem már 3d's vidit rajta és ott kijött a tárgy, meg az élőlények is. )
vagy esetleg olyan baj lehet hogy azért nem jönnek ki ezzek a szarok mert hogy külső vinyón megy bele dugva a tv-be..?
vennem kéne esetleg blue ray lejátszót és arra rá írni a filmeket? de van ps4 is hátha lejátsza, vagy vennem kéne eredeti filmet, vagy még egy utcsó dolog amire gondoltam hogy esetleg szarul töltötték föl..? bocsi a fárasztásért de már vagy 3filmet töltöttem le aminek 3d-s nek kéne lennie! :(
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!