Odon GT kérdése:

3D filmek érdekelnek, de lehetőleg olyan ami tényleg 3d-s,? Samsung 40col 6400

Figyelt kérdés
ezt azért így írtam ki mert letöltöttem egy 3d-s filmet (300) és nem igazán adja a 3d-t csak annyi hogy tisztább a video.. de semmi más, nem jön ki a tv-ből semmi vagyis nem láttom úgy mint ha jönne felém vagy ilyesmi (pedig az lenne a lényege) mi lehet az oka, en vagyok a hülye hogy nem álítottam be, vagy ez tényleg ilyen mármint a film, vagy rosszul töltöttem le, vagy nem ehez az aktív szemüveghez találtak ki hanem ezt a filmet passzivhoz..? előre köszi a válaszokat..! :)

2015. júl. 4. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Tolts le valami sci-fi 3d-t...ha annal sem fogod erzekelni, akkor lebet veled van a gond
2015. júl. 4. 02:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Jupiter felemelkedése és a Transformers 4-et. Nagyon látványosak. Ja és lehetőleg olyat legyen hogy ne alsó-felső, hanem bal-jobb. Az a baj az alsó felsővel hogy nem tudod kirakni teljes képernyőbe és úgy nem élvezhető, nem jön ki annyira. 50 colos TV-n ez nem gond, de nekem is csak 42" ezért élvezhetetlen. A holnap határa is egész jó látványos. Egyenlőre ezeket néztem. Ja és úgy tudod kirakni teljes képernyőre a bal-jobb filmet hogy a lejátszóba átállítod 16:9-re (keresd meg hogy teljes képernyős legyen, úgy a legjobb).
2015. júl. 4. 08:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Na az van sráccok hogy letöltöttem állítólag a legjobb 3D-s filmet az Avatart, 24GB volt kb, mondjuk volt 40GB-os is lehet hogy azt kellett volna letöltenem?

Csak Hogy azért mert ennek is csak térhatása van, es ugyanúgy nem jön ki semmi.. (azt ne mondjátok hogy velem van a baj mert néztem már 3d's vidit rajta és ott kijött a tárgy, meg az élőlények is. )

vagy esetleg olyan baj lehet hogy azért nem jönnek ki ezzek a szarok mert hogy külső vinyón megy bele dugva a tv-be..?

vennem kéne esetleg blue ray lejátszót és arra rá írni a filmeket? de van ps4 is hátha lejátsza, vagy vennem kéne eredeti filmet, vagy még egy utcsó dolog amire gondoltam hogy esetleg szarul töltötték föl..? bocsi a fárasztásért de már vagy 3filmet töltöttem le aminek 3d-s nek kéne lennie! :(

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!

2015. júl. 12. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Avatarban nem sok 3d-s jelenet van. És igen, eddig én sem làttam még olyan filmet ami úgy kijött, mint a demo-k a YouTube-on (az LG-nek vannak fent hihetetlenül látványosak). 90%-nak csak térhatása van az avatarral az élén. Mondom nézd meg a Transformerst, abba vannak olyan részek ami kijön, mint pl. amikor szállnak ilyen törmelékek, meg ilyen parázs szerű valamik azok nagyon jók. De a jupiter felemelkedése is jó, abban rengeteg a 3d-s jelenet. De mondom a legtöbb film térhatású inkább.
2015. júl. 12. 05:38
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz kösz, akkor azokat letöltöm, és b50-be kell ugye? aminnél több gb-osat, mert az a legjobb elvileg..
2015. júl. 12. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem mindig az a legjobb, amelyiknek a legtöbb a mérete. Pl. Az Asterix új része az 20gb, ami nem 3d-s pedig elvileg az lenne. Van az 5gb körüli ami sokkal jobban adja a 3d-s élményt. Úgyhogy nem a méret a lényeg, olvasd el a hozzászólásokat, mert én 4 napja néztem meg a hobbit 5 sereg csatáját és a végénél az utolsó 30-40 percnél csúszott a hang. De ha egy valaki írja hogy csúszik a hang akkor nem biztos hogy úgy van, mert a holnap határára azt írta 1 ember hogy csúszik a hang, közben meg nem.
2015. júl. 12. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!