AEG vagy LG vagy Samsung mosógépet érdemesebb venni? Negatív tapasztalatok is érdekelnek, mennyire hajlamosak a meghibásodásra?
Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 15:02
1/17 anonim válasza:
AEG-t sokan dicsérik mert alig hallani róla valamit, szervizesek azért tudnak mesélni vad sztorikat róla, samsung elég jó háztartási gépben, mosógép, porszívó, ezekben ár érték arányban mindig dobogós, lg se rossz
2/17 anonim válasza:
Mosógépekben nem vagyok otthon, de az AEG-et mindenképp elkerülném! Szinte semmit nem hallottam a márkáról, egyedül egy esetet kivéve, mikor is valaki panaszkodott rá, de ezen kívül semmit!
3/17 anonim válasza:
Samsung-ot nem ajánlom. Ismerősömnek olyan van, 2 év után behalt garanciaidő előtt 1 nappal! Panelcsere!
4/17 anonim válasza:
Nekem AEG mosógépem van. Kb fél éve van meg,tökéletesen működik nagyon szépen mossa a ruhákat(előző Candy volt ahhoz képest). Egyetlen hátránya hogy elég hangos centrinél.
5/17 anonim válasza:
HA KÉTELKEDSZ akkor vegyél hagyományos magyar kis kerek gépet és hozzá egy centrifugát...azokat Te is meg tudod majd javítani.
6/17 Attila31 válasza:
Egyértelműen a világ márka LG ! Az összes háztartási gépünk és szórakoztató műszaki cikkeink csak LG ! Más márka nincs is, 16 éves a tv-jük , 8 éve vettük a hűtőt, mosógép 6 éves, soha nem kellett szervíz, szerelő vagy bármi, semmi panasz egyik cikkre sem. Mosógép fantasztikus!
7/17 anonim válasza:
Felültöltős Candy volt, 5 évet se bírt és a mosószeradagolóját nem lehetett normálisan kitakarítani és förtelmesen büdös volt, még az ecet sem segített. Ezután online rendeltem egy gyémántdobos Samsungot, kolléganőim ezt használták és áradoztak róla. (Nem gyémántból van a dob, hanem azt jelenti, piramis alakú kúpok nem szedik szét a ruhákat mosás közben.) 5 éves a Samsungom és imádom. Baja soha nem volt. Én nem vennék mást.
8/17 anonim válasza:
AEG ! A legjobb mosógépben !! Nekünk 10 éve megy hibásodás nélkül.
9/17 zoltán1957 válasza:
Nekünk Samsung volt kb.5 évig.Először csak nem akart centrifugálni, míg kézzel el nem igazgattuk a ruhát.Utána leégett a vezérlőpanel, javíthatatlan.Szétszereléskor látszott, a villanymotor csatlakozója is vizet kapott valahonnan, az sem sokáig bírta volna.
Ameddig jó volt, szépen, halkan mosott.Visszatértünk a Whirpoolra, az majd húsz évet ment.
10/17 42CrMo4 válasza:
Csak olcsót ! Nem érdemes drága mosógépet venni . A beépített chip számolja a mosás számot és egy idő után úgy is meghal . Drága gépnél drága a javítás ! 5- 6 évente gépcsere . !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!