Ti mit tennétek a helyembe? Főiskola vagy OKJ?
főiskola
a kereskedő okj max wc papírnak jó
fél év után otthagyhatod a főiskolát, ha nem jön be.tény, hogy a matek elég gyenge, de te tudod, hogy képes vagy -e fejlődni. sok gyakorlással szerintem mehet. én hármas voltam matekból még 12. félévekor is. észbekaptam és elkezdtem tanulni,gyakorolni,csinálni a házikat. végül évvégére ötös lettem, az érettségim pár ponttal maradt le az ötössel.
ha hamarabb észbekapok még jobb lett volna. ezzel azt akarom mondani, hogy szorgalommal mehet a fejlesztése, de neked kell tudni. kereskedővel boltba mennél majd?az a gáz, hogy 30-40 fölött ebben nem lesz állásod. és sokszor papír nélkül felvesznek. szerintem ha már OKJ-t akarsz akkor valami hasznosat. sorra buknak be a boltok , a vasárnapi z.t. miatt is egyre inkább családtagokat alkalmaznak. meg mondom ebből ki lehet öregedni. inkább főiskola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!