Az ergoterapeuta képzésről mit tudtok? Jó itthon?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom nálunk ez még csak okj-s képzéssel szerezhető meg. Külföldön ugye már Bsc diplomát kap az ember. Én szeretnék majd vele utána külföldre menni,de nem tudom,hogy mennyire érdemes itthon csinálni.2015. jún. 26. 08:39
1/2 anonim válasza:
Inkább menj gyógypedre vagy fejlődéspszichóra.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez a válasz olyan semmilyen nem volt. De azért köszi! 4 éves képzésre nem akarok menni,mert már épp benne vagyok egyben. Meg ilyen fejlődéspszichológia... Hát kösz.Engem kifejezettem az ergoterápia érdekelt volna! És,ha valakinek van vele külföldi tapasztalata,az is érdekel.
2015. jún. 26. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!