Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudok továbbtanulni?

Hogyan tudok továbbtanulni?

Figyelt kérdés

26 évesen 1 hete tettem le az érettségit. Hogy tudok továbbtanulni? Egyetem főiskola kiesik jelenlge mert nem is jelentkeztem, meg a diplomához nyelvvizsga kell, az meg nekem sajna nincsen.

Okj s képzésben milyenben vehetek részt ami ingyenes?

Úgy tudom a nappalis az már korhoz van kötve?

Van valakinek valami javasalata, ötlete, tapasztalata?

Köszönöm

2015. jún. 25. 15:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2015. jún. 25. 17:21
 12/13 Kim Bo Mao ***** válasza:
Sehány évesen nem cink érettségizni, a jegyek meg nem feltétlenül tükrözik az ember értelmét, a legtöbb esetben csak nem érdekli az adott tantárgy az illetőt... Egyébként szerintem az első okj ígyis ingyenes, csak nem mehetsz nappalira, hanem estire és levelezőre. De egyetemre is mehetsz ha leteszel egy nyelvvizsgát ezalatt az egy év alatt és a következő évben jelentkezel egyetemre... Ha már tudod mi szeretnél lenni, milyen foglalkozású akkor haladj afelé és ne hagyd hogy mások eltántorítsanak.
2015. jún. 27. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem ennyi idősen már nincs ingyen az első szakma, de javítsatok ki ha tévedek.

ellenben vannak amit támogat a munkanélküli, vagy még fizetnek is érte. nézz körül milyen szakmák érdekelnének.

az egyetem csak a nyelvvizsga miatt ne tántorítson el

2015. júl. 31. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!