Mennyire éri meg dietetikusnak tanulni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vagy ezer ilyen kérdés van már kint de remélem valaki tud új infokkal szolgálni. Sok helyen olvastam azt hogy nem éri meg mert nem talál az ember munkát, akkor nem tudom mennyi értelme van annak hogy erre áldozzak négy évet. Azt is láttam hogy külföldön jó munka, de sajnos ha államilag támogatotton vagyok akkor nem tudok külföldre menni, vagyis vissza kell fizetni de ugye azért megy valaki támogatottra mert nem tudja kifizetni...Más nem igazán érdekel, viszont minimálbért 4 év tanulás nélkül is megkeresek. Sajnos a sok negatív vélemény ezzel kapcsolatban amit az interneten olvastam elrémisztett. Kinek mi a véleménye/tapasztalata ez ügyben?2015. jún. 17. 11:36
11/13 Somogyi-Kovács Anita válasza:
Érdekes lehet név nélkül véleményt nyilvánítani...vajon miért nem meri vállalni magát? főként dietetikus kolléga esetén!
Nehéz döntés lesz a kérdezőnek, én ismételten csak azt tudom mondani, hogy jó dietetikusnak lenni.. sok sikert kívánok a jövőhöz!
12/13 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények...nem kifejezetten a sporttáplálkozás érdekel vagy a sporttudományi terület, ami érdekel ebben az maga hogy megismerjem a táplálékainkat, a táplálkozást, miben mi található meg mi hogyan hat ránk ésatöbbi...vagyis maga ez az egész amiről szól, továbbá hogy embereken tudok így segíteni és esetleg jobbá tenni az életüket. Sajnos azt sem tudom megítélni hogy mennyire "elavult" az amit oktatnak mivel még nem tanulok ott, csak szándékozok. A külföldre való utazással megint csak az anyagiakkal van baj. Ha tehetném alapból külföldön tanulnék de nincs tőkém rá.
2015. jún. 25. 19:03
13/13 Somogyi-Kovács Anita válasza:
Javasolnám, hogy keresd meg a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét, nézd meg a honlapjukat, és tegyél fel nyugodtan kérdéseket nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!