Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova kell jelentkeznem, mit...

Hova kell jelentkeznem, mit kell tennem, hogy dietetikusnak tudjak majd tanulni?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos!!!

2014. nov. 24. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
PTE-ETK, SE-ETk...
2014. nov. 25. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:

Érettségizz le! Jól

Jelentkezz a PTE-ETk vagy az SE-ETK-ra

2014. dec. 2. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

2014. dec. 4. 00:01
 4/14 A kérdező kommentje:
te nem vagy normális.....
2014. dec. 4. 16:30
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ most hányadikos vagy? Mindenképpen kell majd hozzá egy jó érettségi, mire odakerülsz lehet kettő emelt is kell. Ahhoz,hogy dietetikus lény nem árt ha jó vagy kémiából, bioszból, szereted a seggelést,mert lesz jó néhány tárgyad.. és az sem utolsó ha van némi fogalmad a főzésről. S készülj fel az anatómiára, korélettanra, élettan, és belgyógyászatra. Illetve ami kemény lesz az a gyakorlati dietetika.

Kielégítő?

Jah és nem árt ha gimiből jössz...

2014. dec. 4. 18:33
 6/14 A kérdező kommentje:

na, ez végre jó volt!! kösz.

de azzal vagyok gondban, hogy külön dietetikus szak nincs. előtte akkor mire kell mennem?

2014. dec. 5. 15:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Írtam ápolás betegellátás-dietetikus szakirány.. így kell megjelölnöd...
2014. dec. 5. 18:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem kell dietetikus előtt semmire menned.. fentebb már leírtuk hogyan kell jelentkezni...
2014. dec. 5. 18:05
 9/14 A kérdező kommentje:
én azt lattam h ez levelezos mesterkepzes...
2014. dec. 8. 15:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Te valamit nagyon benéztél.. ez nem levelező ez nappali szak.. persze lehet,hogy láttál levelező képzést is.. most még egyelőre a keresztféléves képzések vannak fent.

alapképzésben végzed el az ápolás betegellátás alapszak dietetikát mesterképzés az a táplálkozás tudományi msc.. képzés.. Budapesten mindegyik van levelezőn Pécsen csak az msc van levelezőn.. Sőt Budapesten van dietetikus keresztféléve is azt hiszem....

2014. dec. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!