Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jövő héten megyek előszűrésre....

Jövő héten megyek előszűrésre. Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Rendészeti Szakközépiskolába adtam be a jelentkezést. Jövő héten megyek a megyei rendőrfőkapitányságra ilyen előszűrésre. Orvosi vizsgálat meg elbeszélgetés lesz.

Tudtok abban segíteni, hogy orvosi vizsgálaton mit fognak megvizsgálni. És az elbeszélgetésben milyen dolgokat fognak kérdezni?

2010. febr. 28. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Rendészeti szakközépiskola.... Magyarul bohóc képző :P

Legalább azt igérd meg hogy Adyligetre és nem Miskolcra. Amugy semmi komoly, oda mindenkit felvesznek. Itt kb magasság súly vérnyomás meg megkérdezik, h miért akarsz rendőr lenni. Majd a Petőfi laktanyás orvosi lesz egy keményebb kör, mikor a seggedbe túrnak meg a tökeid fogják, és ezt szó szerint értem!

2010. márc. 2. 06:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért oda se vesznek fel akárkit. Amúgy Körmendre adtam be a jelentkezést. Voltam ott nyílt napon is és elég jónak tűnik a suli.
2010. márc. 3. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!