Nagyon gáz ha nem megyek egyetemre?
Akkor nagyon lenézik az embert?
Ha egy OKJ-s tanfolyamon szerzek szakmát, meg fogok tudni élni?
Hello!
Én is megcsináltam a szakmát 2 év alatt 3- ra is szert tettem.Nem bántam meg. És egyetem előtt ajánlom mert ha az egyetem nem sűl vagy valami családi ok közbejön akkor ott a szakmád és eltudsz helyezkedni. Én most kezdtem az egyetemi tanulmányaim és szörnyülködök a matekon eszméletlen milyen érthetetlenül magyaráznak. szóval én már azokkal akiknek nincs szakmájuk előnyben vagyok mert nem mindenkinek sikerül az egyetem. Amúgy nem ciki nem gáz.
Nem gáz.
De egy ismerősöm nyomán (OKJ-s végzettsége van) látom, hogy annyi nem elég - utána szerezned kell gyakorlatot, illetve tőkét, amiből később önálló(bb)an fogsz dolgozni a szakmádban.
Az a gáz, akkor néznek le, ha megelégedsz az OKJ-vel és várod a sültgalambot. Gondolom, nem ezt fogod csinálni. Hajtanod kell magad, dolgoznod kell - akarnod kell dolgozni. :)
Köszi szépen mindenkinek! :)
OKJ után dolgozni szeretnék, majd nyitni egy saját üzletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!