Mihez kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Érettségi után vagyok de nem jelentkeztem sehova mert semmi nem érdekelt.Nem büdös nekem sem a munka sem a tanulás de nincs semmi ami érdekelne sajnos.Csak úgy elmenni olyan suliba tanulni valaminek amit nem is akarok igazán szerintem nincs értelme.Ti mit tennétek ez esetben?2015. jún. 12. 15:24
1/3 anonim válasza:
Én ez esetben keresnék valami munkát, én is ezt tettem és munka alatt jöttem rá, hogy én még tanulni szeretnék és tudtam is, hogy mit. Sokkal tapasztaltabban kerülsz be egy egyetemre vagy egy OKJ-ra a frissen érettségizőkkel szemben. Legtöbbjük túl naiv amíg nem jártak még kint az igazi életben. Nincs értelme elpazarolni egy ingyenes OKJ-t sem úgy, hogy az nem is érdekel és csak porosodni fog a bizonyítványod. Még ha dolgozol is egy évet utána csinálsz egy szakmát akkor sem vesztesz semmit.
2/3 anonim válasza:
Érettségi után?
Már mindenből leszóbeliztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!