Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem...

Az első évemet közgazdaságon kezdtem, utána mentem át mezgőgazdaságra, sajnos megbuktam...

Utána mentem át egy sima érettségire, a 10. Meg is van, ám most is megbuktam.

Annyira nem megy az érettségi 5 éve szenvedek vele. :(

És a napokban gondolkoztam hogy mi lesz így belőlem? Kezdjek szakmát tanulni? Vagy munkát keresni? Ám a munka sem olyan egyszerű mivel az érettségizett embereket keresik, ha éppenséggel nem azt, akkor akinek van tapasztalata. :(

Tudtok tanácsot adni? Mi lenne a legjobb megoldás?

A válaszokat köszönöm! :)

2015. jún. 10. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

8 osztályod van? Aszem én sem értem.

Az első tipp:

Az ismerőseim közül azok a lányok akik nem szerettek se tanulni, se dolgozni csupán kifestették magukat és kerestek egy jómódú fiút.

Második tipp:

Ha egyszer nem megy akkor minek erőlteted? Nyílvánvaló, hogy nem szeretsz (valószínűleg nem is tudsz) tanulni. Tudom, hogy nehéz olyasmit tanulni ami nem érdekel, de azért 5 év az 5 év, főleg, hogy más dolgod nem volt. Ha esetleg meló melett buktál volna akkor megértettem volna, de így eléggé kudarc az egész.

19 évesen még nem késtél el semmivel sem, de csüccsenj le és gondold át, hogy mit szeretnél az élettől.

2015. jún. 10. 21:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!