Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vincze Lillánál (Napoleon...

Vincze Lillánál (Napoleon Boulevard) kezdek tanulni jövő héten. Mennyibe kerül nála egy óra kb?

Figyelt kérdés
Nem volt még lehetőségem megkérdezni.Kösy a válaszokat.
2010. febr. 26. 14:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek,türelem,és kösy az érdeklődést...:)
2010. márc. 2. 19:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok.5 ezer forint,de mindenkinek melegen ajánlom a Művésznőt,fantasztikus egyéniség,hatalmas tudással.Engem elvarázsolt.:)Nekem megéri.
2010. márc. 5. 19:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja,a másik lényeg lemaradt,természetesen ezért a pénzért szigorúan csak velem foglalkozik,magánóra.Érdemes hozzá járni!!!:)
2010. márc. 5. 19:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Ha valaki még olvassa...

Életem legjobb döntése volt Lillához jelentkezni,túl vagyok a 3.ik órámon,és büszkén állíthatom,hogy az ország egyik legnagyobb egyéniségéhez,és egyik legnagyobb tehetségéhez járok tanulni,fantasztikus minden óra,amit nála eltöltök,hihetetlen energiával,és segítséggel lát el.

Nem hiába lett többször az év énekesnője,és nemhiába adtak el 3 év alatt több mint egy millió lemezt!!!

Ajánlom mindenkinek szeretettel a Művésznőt!!!!!!!!!!!!!!!:)

2010. márc. 19. 10:54
 15/19 anonim válasza:
100%

Örülök, hogy sikerült jól döntened!

sok sikert az énekléshez

2010. márc. 20. 08:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy!:)
2010. márc. 21. 10:15
 17/19 anonim válasza:

Én pedig személyesen ismerem és egy hárpia szerintem.

OFFFFFFFF !!!NÉGY!!NÉÉGY

2010. jún. 24. 23:25
 18/19 anonim válasza:
Miért hárpia?
2010. jún. 25. 13:21
 19/19 anonim válasza:

Azért érdekes, hogy a válaszolók egy részének szerintem fogalmuk sincs, ki lehet Lilla, meg mi a rosseb az a Napoleon Boulevard... Wolf 'Jovitálcéduó' Kati a kanyarba sincs, de sebaj.

Egyébként megkérdezhetem, hogy mi lett azóta belőled zenei téren?

2012. dec. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!