Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vincze Lillánál (Napoleon...

Vincze Lillánál (Napoleon Boulevard) kezdek tanulni jövő héten. Mennyibe kerül nála egy óra kb?

Figyelt kérdés
Nem volt még lehetőségem megkérdezni.Kösy a válaszokat.
2010. febr. 26. 14:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
és akkor hogy kezdesz? ki beszélte le? nem kamu félig ez a kérdés?
2010. febr. 26. 15:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés.Én beszéltem le,jobban mondva leemaileztem vele,hogy jövő héten lesz a bemutatkozó óra,de azért szeretném tudni hogy milyen árkategóriára számíthatok,ugyanis hallottam többfélét.Valaki azt mondta,hogy 5 ezer,valaki azt mondta 15 ezer.Emailben úgy gondolom,nem illik ilyet lebeszélni,hanem személyesen,de azért ráfaragni sem szeretnék.Ez így remélem megérthető.
2010. febr. 26. 15:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Ja,és a lényeg.Ha felmész a honlapjára,semmilyen telefonos elérhetőség nincsen feltüntetve,amin lehetne érdeklődni.csak egy info@...emailcím.Erre írtam,érdeklődtem,hogy mikor hol lesz,a hölgy nagyon aranyosan készségesen válaszolt,de itt hogy kérdezzem meg,hogy "Drága Hölgyem,mennyi Önnél egy óra?Mert ha 15 vagy 20 ezer,akkor nem tudok járni..."Ez hogy nézne ki???Ezért érdeklődöm itt.
2010. febr. 26. 15:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
bocs, hogy kételkedtem, így már értem! Pedig megkérdezhetted volna! Ők egy szolgáltatást nyújtanak, Te meg az ár után érdeklődsz! Ez teljesen normális!!
2010. febr. 26. 16:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is e-mailben beszéltem le a tanárommal a dolgot, megkérdeztem kerek perec, hogy mennyi az ára, ők pedig készségesen informáltak minden lehetséges megoldásról (egyéni, csoportos, délelőtti-esti-hétvégi...) Én pedig kiválasztottam a nekem megfelelőt és elmentem az e-mailben megbeszélt helyre a pontosított időpontban.

Jól mondta az előző, te veszed igénybe az ő szolgáltatását, tehát van jogod érdeklődni az árról és adott esetben alkudni is (nekem 3 óra megy egyszerre, 7500 helyett 6000-et fizetek)

és ha a bemutatkozó órán közli, hogy x nagyon magas tarifa, akkor mit csinálsz? Magadat hozod ezzel kellemetlen helyzetbe.. Máskor nyugodtan kérdezz és tisztázd előre

2010. febr. 26. 16:15
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Igazatok van,ők szolgáltatnak,tehát jogom van megtudni,ezt most jól elcs***tem,hiába,nem vettem még így igénybe szolgáltatást.:)Azért reménykedek benne,hogy ő is a mennyiségre megy és a minőségre,márpedig ebből a szempontból a legjobbakat hallottam a hölgyről.Én úgy gondolom,ha csoportos foglalkozáson 5 ezret elkér egy óráért,az rendben van,ennél több viszont sztem már gáz.Azt írta hogy egy kurzus 3 év,na most ha havonta 4 órát eljárok 3 évig,az elég jó összeg 5 ezer/órával.Ennél többet nem tudok a családi kasszából kigazdálkodni.Remélem tényleg olyan kedves,és segítőkész,mint amit írtak róla.Ezért is jelentkeztem hozzá.Meglátjuk...:)

2010. febr. 26. 16:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csoportos , akkor elég sok az 5000ft/óra.

Annyiért magántanárt is találsz, aki csak veled foglalkozik.

2010. febr. 26. 16:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen.én is így gondolom,de Pesten ki tudja?:(Találkoztam ennél durvább dolgokkal is sajnos...:(Reménykedem,hogy 3 és 5 ezer forint között lesz az árkategória.:)
2010. febr. 26. 17:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Megér egy próbát.. ha nagyon sokat kér nem kötelező hozzá járni. Kipróbálod, ha nem válik be otthagyod. Ennyi

Mellesleg találhatsz egyetemistákat is, akik suli mellett szívesen felkészítenek bármiből, emellett mennyi munka nélkül maradt tanár van a városban sok-sok év tapasztalattal...? :/ ők biztos mérsékeltebb áron vállalnának. De mint mondtam, egy próbát megér

2010. febr. 26. 19:20
 10/19 anonim ***** válasza:
na mennyibe kerül egy óra???
2010. márc. 2. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!