Csverko kérdése:
Hogy ment nektek az emelt szintű kémia érettségi?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 14:12
11/21 anonim válasza:
50 % körüli lett..szintén orvosira
13/21 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok. Azóta rájöttem még néhány hibámra...tehát már én is aggodalmaskodóbb vagyok, mint eddig, de még így is reménykedem a 80%-ban, aztán majd meglátjuk :/
Fogorvosira jelentkeztem.
14/21 anonim válasza:
Nekem 80-85% körül lesz. Körülbelül 10%-al jobbra számítottam, szóval nagyon ki vagyok akadva. BME-vegyészmérnökire jelentkeztem, szóval abban sem reménykedhetek, hogy lejjebb megy a ponthatár, mert nem kötelező az emelt kémia.
15/21 anonim válasza:
Hát nekem elég siralmasan...Kb. 3 óra elteltével körülnéztem a teremben, mindenki bőszen számol, ír, lapozgatja a függvénytáblázatot, mindenki tiszta reál arc, kémiazseni fejek, én meg azon gondolkodtam, hogy mi a francot keresek én itt:D :( mondjuk én egyedül készültem pár hónap alatt...kb. 40%-ot saccolok.. Egyébként nekem is orvosi lett volna a cél...
16/21 anonim válasza:
Nekem is hasonló, de ha sokan vagyunk így, akkor még nem kell feladni az orvosit!! :)
17/21 anonim válasza:
#6-os vagyok, szerintem ne izguljatok, mindenkinek nehéz lett, és ahogy a központi ponthatárt 380-ra rakták, így muszáj volt, hogy nehéz legyen, hogy ne kelljen annyit emelni rajta, egyébként nagyon szorítok mindenkinek, de főként magamnak
18/21 anonim válasza:
Szerintetek hol, mennyivel emelik a 380-at?
19/21 anonim válasza:
Valószínűsítem, minimum 400 pont kell majd... mindenhol...
20/21 anonim válasza:
Sztem nagyjából stagnálni fognak idén a ponthatárok, max 5 pontos emelkedésre tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!