Mi legyen a B tervem?
Orvosira szeretnék menni, vagyis eddig úgy tűnt, hogy az a legmegfelelőbb választás, meg továbbra is szeretném, viszont annak a híve vagyok, hogy jobb több tervet is kiagyalni, nem szeretném egyelőre magam lekötelezni egyetlen szak mellett.
Érdekel a biológia és a kémia, matekból nem vagyok túl jó. Jobban érdekelnek a természettudományok.
20:59, szerintem dietetikust akartál írni :)
diabetikus a kaja szokott lenni, amit cukorbetegek is ehetnek
dietetikus pedig az a szakember, aki a táplálkozással foglalkozik
Amikor én készültem az orvosira azt mondtam: "Failure is not an option!"
Itt menj biztosra :)
Köszönöm a válaszokat.
Mindenesetre nekem szimpatikus az ötös válasz is. :DD
jah csak ha nem sikerül,akkor meg pofára esel, de nekem m1.
1 évet otthon lenni elég szar amúgy.
Egyszer mindenképp újra próbálkoznék. :D A legnagyobb hülyeség más szakra menni ilyenkor, mert csak pazarlom a féléveket.
Abban az esetben nyúlnék a B tervhez, ha másodszorra sem sikerülne, vagy kiderülne, hogy az orvosi mégsem nekem való. :)
"Egyszer mindenképp újra próbálkoznék. :D A legnagyobb hülyeség más szakra menni ilyenkor, mert csak pazarlom a féléveket. "
Nem feltétlenül hülyeség 2 félévet eltölteni másik szakon amíg újrajelentkezel. Na mondjuk annyiban igen, hogy fogynak az állami féléveid, viszont ha orvosihoz közeli szakra mész (biosz, kémia, talán vegyészmérnök?) akkor lehetséges, hogy lesz pár tárgyad amit el tudsz fogadtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!