Valaki aki képben van a gazdasági szakokkal elmagyarázná nekem hogy melyik szakkal mit lehet majd dolgozni?
Figyelt kérdés
ezek a szakok érdekelnek:
-gazdálkodási és menedzsment
-kereskedelem és marketing
-turizmus és vendéglátás
-gazdaságinformatika
-pénzügy és számvitel
akár pm-ben is várom a segítő válaszokat
2015. máj. 4. 12:07
1/3 anonim válasza:
ezek közül a pénzügy-számvitel a legjobb, ezzel sok lehetőséged van, pl. könyvelű, kontroller, pénzügyi tanácsadó stb.
gazdinfón tanultam egy évet, szar a képzés, nem ad elég ismeretet
most GM szakos vagyok, ez is szar
a kermark meg a turvend sem ér semmit szinte.
úgyhogy a pénzügy-számvitelt ajánlom, kicsit nehezebb mint a többi, de az legalább ér valamit.
2/3 anonim válasza:
A felvi.hu-n rámész a szakra, majd Munkalehetőségek. Ennyi.
3/3 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy nem is nagyon a szak számít, hanem hogy hol végzed. Irodában, multiban nyert ügyed van pl. a BCE-vel, tök mindegy, hogy melyiket végzed el a felsoroltak közül. Nálunk pl. környezetmérnök is van az irodában és nem a szakjának megfelelő beosztásban. Gazdaságinformatika esetében pedig azt kell eldönteni, hogy melyik része érdekel jobban, a gazdaság vagy az informatika. Ha a gazdaság, akkor BCE,BGF. Ha az informatika, akkor pedig SZTE, PE, BME (ha ott is van gazdinfó). Pénzügy az még elmegy a BGF-ben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!