Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy programtervező informatiku...

Egy programtervező informatikus szak tényleg olyan nehéz vagy csak sokan vannak itt, akik panaszkodnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy 1%-a végzi el, egyáltalán nem lehet teljesíteni...

Őszintén, már pár éve programozok, van sok mindenben tapasztalatom. A matekot pedig szeretem, soha nem volt vele gondom, sőt már most tanulom magas szinten(pl. khanacademy videók, könyvek). Átolvasgattam az egyetemi anyagokat, és szerintem egyáltalán nem vészesek, sőt érdekesek. Szeretem ezt csinálni.

Én értelmezek valamit rosszul vagy tényleg a pokol alja elvégezni egy pti-t ?

2015. ápr. 30. 20:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Hülyeség. Érteni kell aztán csá. Sokan azért esnek ki, mert azt se tudják hogy mit várnak az élettől. Ha akarod, akkor simán megcsinálod. Ennyi!
2015. ápr. 30. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is sokan azért hagyják ott, mert nem arra számítottak. Gondolom azt hiszik, hogy csinálnak pár weboldalt, összeraknak egy for ciklust, esetleg két objektumot, talán még egy SQL select-et, és kész. Aki tudja, mit vállal, az végig is csinálja.
2015. ápr. 30. 20:50
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem az, hogy nehéz lenne, hanem sokan azért mennek oda, mert programozók szeretnének lenni, aztán megy a matek orrba-szájba, míg programozásba még vérpistike szintig sem jutnak el.
2015. ápr. 30. 22:20
 4/19 Tom Benko ***** válasza:
23%
@3: Mert a programozás leginkább matek?
2015. máj. 1. 09:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek beállítják.

Tanulással, munkával, meg némi tehetséggel gond nélkül megcsinálható.

Olyannak persze, aki 3-as volt matekból, de azért mégis ide jön, mert ez jól fizető szakma, az persze, hogy kibukik.

2015. máj. 1. 10:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó vagy matekból, akkor nem nehéz elvégezni. A programozás része egyáltalán nem nehéz, a matek miatt szokott mindenki kibukni.
2015. máj. 1. 12:22
 7/19 anonim válasza:
100%
vegig lehet vinni, be lehet fejezni, le tudsz diplomazni... de ha napi rengeteg orat akarsz kepernyo elott tolteni es elhiheted nem konnyu a programozas foleg egyes regi alap programozasi nyelvek. Viszont, ha erted es erdekel is valamilyen szinten akkor semmi gond
2015. máj. 1. 20:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Tom Benko :

A programozás alkalmazza a matematikát, de a programozás nem matek. Nem az a baj, hogy sok a matematika egy ilyen szakon, hanem az, hogy emellett programozásban tized annyi szintig nem mennek el.

2015. máj. 2. 11:10
 9/19 Tom Benko ***** válasza:
21%
Meddig kellene elmenni programozásban?
2015. máj. 3. 09:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk addig, hogy ne főzze le a többségüket olyan, aki 3 hónapja tanul a netről programozni és 16 éves sincs.
2015. máj. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!