Textiltevező szak (MOME). Alkalmassági, gyakorlati vizsga. Mit várnak el? Mit kell tudni hogy bekerüljek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:18
11/14 anonim válasza:
Hát figyelj, nem tudom, mert mivel ilyen helyre akarsz jelentkezni ezért szerintem valamilyen szinten biztos tudsz rajzolni, különben eszedbe sem jutott volna:D (gondolom én)
Szóval ha fejlesztgetni akarod magad, akkor interneten is vannak nagyon jó leckék, viszont ha kicsit gyengébb szinten állsz, akkor körbe kellene nézni a környékeden, hogy nincs e valamilyen művészetis suli,ahol tudsz rajzot tanulni délutánonként. Az előkészítőre meg majd csak szeptemberben tudsz jelentkezni, de az meg olyan dolog, ahol nem rajzolni tanítanak meg, mert azt úgy konrétan nem is lehet, hanem csak felkészítenek arra, hogy mire számíts a felvételin és olyan dolgokat rajzoltatnak veled, olyan feladatokat kapsz, amik előfordulhatnak.
12/14 anonim válasza:
SZia! :) Én erre a szakra jelentkezem idén, de nem gondolom hogy elsőre sikerülhet, ritka,mint a fehér holló, hogy ilyesmi előfordul. DE szeirntem kezdj el rajzolni minél előbb, csak legyél nagyon elszánt, meg céltzdatos és ne add fel a buktatóknál. Amit tudok ajánlani, az ez a rajziskola, én itt tanulok: [link] , szerintem nagyonnagyon jó. Illetve még a Corvin rajziskola, [link] ahol szakmai felkészítő is van. Próbálkozz, ha nem csinálsz semmit, nem is fog menni, én szurkolok neked :)Hajrá!
13/14 anonim válasza:
én textilre járok a moméra ha gondolod írj privit esetleg tudok segíteni.
14/14 anonim válasza:
Na bírom az ilyet! Nem tud rajzolni de textiltervező akar lenni soha nem rajzolt szóval soha nem is tervezett ezáltal ez csak egy kósza ötlet neki nem eltökélt hogy ő textil vagy divattervező akar lenni és van pénze és rögtön felveszik majd. Én meg akinek nincs pénze és profin rajzolok több éve erre készülök tuti nem sikerül majd jövőre.... nemértem minek akarsz akkro jelentkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!