Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Textiltevező szak (MOME)....

Textiltevező szak (MOME). Alkalmassági, gyakorlati vizsga. Mit várnak el? Mit kell tudni hogy bekerüljek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
Mosószerallergia kizáró ok. Kétévi szigorú készülés után eléggé frusztráló emiatt kikerülni. Ha van ilyen, érdemes egy meg/lefizethető orvost találni.
2010. febr. 21. 19:24
 2/14 A kérdező kommentje:
rajztudás milyen szinten kell a bekerüléshez? illetve művészetelmélet?
2010. febr. 21. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is oda jelentkeztem idén:) Rajztudás az kell, hiszen felvételin is az első forduló már egyből egy rajzos "megmérettetés" és ha azon továbbjutsz, akkor is csomó rajzi feladat lesz, ez alap.
2010. febr. 21. 19:32
 4/14 A kérdező kommentje:
most jöttem rá hogy oda akarok menni...szerinted hova menjek rajzot tanulni??? hogy bekerüljek?
2010. febr. 21. 19:48
 5/14 A kérdező kommentje:
(jövőre érettségizek)
2010. febr. 21. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ha lemész az oldal aljára, és a textiltervezésre klikkelsz, feljön egy pdf, ahol leírják, h melyik fordulóban mit kell tudni. Egyébként a legtöbb intézménynek vannak felvételi előkészítői. Erről ennyit találtam: [link]

2010. febr. 24. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát ha eddig még nem tanultál rajzot, akkor a felkészítő tényleg kellene, mivel én pl úgy jelentkezek idén, hogy már 12 éve rajztagozatos vagyok és az utóbbi 6 évben művészeti gimnáziumba jártam. Ezzel a sulival meg az a baj, hogy elsőre nagyon kevés embert vesznek fel, 10szeres a túljelentkezés és nagyon de nagyon ügyesnek és magabiztosnak kell lenned ahhoz, hogy bekerülj.

De nem tudom, hogy hogy rajzolsz, ezért nem tudom megmondani, hogy tényleg menned kellene e valamilyen rajzos felkészítőre vagy ilyesmire, mert ez attól függ, hogy milyen szinten állsz rajzilag meg amugy az ilyesmi dolgokban, amiket ott kérnek.:)

2010. febr. 24. 18:32
 8/14 A kérdező kommentje:

semmilyen szinten nem állok rajzból :S:S

úgyhogy az alapokról kezdeném... :/

2010. febr. 26. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát az baj, mert rajztudás nélkül ilyen helyre nem fognak felvenni, a MOME meg egy olyan suli, ahova iszonyú nehéz bekerülni, hiszen 10X túljelentkezés van.

Szerintem ha tényleg ide akarsz majd jelentkezni, akkor keress egy olyan sulit, ahol tudsz rajzot tanulni vagy valami, mert akor így a felkészítő sem lenne neked elég, és az ráadásul nem is egy olcsóság. Bár azért kiváncsi lennék rá, hogy rajzolsz, mert így látatlanban nehéz megmondani, hogy mi kellene még...:)

2010. febr. 27. 07:54
 10/14 A kérdező kommentje:

szija!

ha erről van szó a pénz nem gond. de akkor mit csináljak? keressek egy rajztanárt magán órákra??????

2010. febr. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!