SZIE-PK-n (tanító szak) milyen az alkalmassági vizsga?
Kicsit félek az énektől:( nem vagyok az a nagyon jó hangú
Tesiből mit kell csinálni?
Nagy segítség lenne, ha valaki segítene!
Csak nem Te is a Szent István Egyetem Tanítói szak az,amire készülsz?:) Jászberény? Én igen... Hát már totálisan össze vagyok zavarodva,sok volt az infó... Pontosan nem tudnám már idézni és most nem is találtam,de nem volt ördöngősség az alkalmassági vizsga a leírtak alapján,csak ilyen kis általános iskolás tesi szint.Nyilván kíváncsiak,hogy azt meg tudod e ütni. Valahol a honlapjukon találtam egyébként a saját hivatalos forrásukat,tehát nem fars infó.
Az énektől viszont Én is kivagyok, nincs hangom, ennyi.
Örülnék,ha össze tudnánk beszélni,amennyiben még aktuális a pedagógia iránti érdeklődésed. Mert a határidő szorít és még nem döntöttem el,mi lenne a legjobb. Várom válaszod,további minden jót!
Hát azért van kemény hangtan is, bár kinek mi a kemény.
Ezért ne add fel, nekem csak átlagos hangom van, sok hamis hanggal épp ezért fogod tanulni az éneket, ha felvesznek :) szóval az alkalmasságin nem hiszem h nem mennél át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!