Elmenjek így egyáltalán az emelt kémia érettségire?
Figyelt kérdés
Idén érettségizek,kémia-biosz faktot vettem fel tavaly.Orvosnak készültem.2 új tanárt raktak be mindkettőből, borzasztóak voltak, a bioszt le is adtam év végén és idéntől különtanárhoz járok, avval nincs is semmi gond, megy az emelt szint királyul,tényleg... Kémiát megtartottam,bízva a csodában,mert szó volt arról hogy új tanárt kapunk,sajnos nem így történt.Közben letettem az orvosiról, látva a kémia "tudásunkat", aztán januárban megvilágosodtam hogy én mást nem tudok magamnak elképzelni és valahogy bejutok... A tanár nem kért számon semmit, néha számolgattunk, a kísérleteket végigvettük, összevissza leadott részleteket az elméletből, én januártól tanultam itthon az elméletet, az megy is kb, de a számolások rohadtul nem.Én hülye meg jelentkeztem emelt kémiára is ,de így szerintem örülhetek majd a 40 %-nak...Amivel tuti nem jutok be,ígyis úgyis évhalasztás lenne. A biológia meg a többi tárgy megy, de a kémia siralom. Mit csináljak? :/ Tudom hogy 2 hét,és annyi idő alatt kétlem hogy felfognám a kémia számolásokat...2015. ápr. 18. 23:48
1/10 A kérdező kommentje:
Mi van akkor,ha nem megyek el egyáltalán...?
2015. ápr. 18. 23:57
2/10 anonim válasza:
Szerintem menj el nem két hét van még hanem több,mint három! egész pontosan 24 nap ennyi idő alatt bőven lehet még számolgatni a kémiára, én egy kukkot se tudok és úgy fogok elmenni max beégek de egyetemen többször lesz ilyen hogy nem tudsz maximálisan felkészülni egy vizsgára,ha már jelentkeztél menj el,ha nem sikerül akkor tettél egy próbát gyakoroltál jövőre jobb leszel. Ne félj! :) Ha gondolod tarthatjuk a lelket egymásban addig :D
3/10 anonim válasza:
Hát ez sajnos nem így működik, hogy nem mész el, abból nagyobb baj lenne (és nagyobb égés), mint egy 40%-os érettségi. Próbálj meg készülni abban a három hétben.
4/10 anonim válasza:
igen ,abból baj lehet ha nem mész el. Egyik ismerősöm mesélte,hogy nem ment el érettségire kémiából és kifizettették vele a vizsgadíjat + olyat is hallottam,hogyha nagyon rossz lesz akkor nem is mehetsz legközelebb,úgyhogy vigyázz.
5/10 anonim válasza:
Ha nem mesz el, akkor nem lesz semmi baj belole. Bioszbol emeltezel, az lesz 5. tantargyad amibol erettsegizel. Az erettsegi bizonyitvanyt meg fogod kapni. Akkor lenne gaz, ha csak 4 tantargybol lenne minimum elegseges eredmenyed. Ha ugy erzed, hogy a kemia keszules csak idot venne el, es egyebkent is halasztanal,mert nem lenne eleg pontod, akkor hanyagold, en az irasbelire bemennek ugyan, de ha latnam, hogy nagyon rossz, akkor szobelire semmikeppen.
Viszont ha jovore ujraerettsegizel belole, azert kell mar fizetni.
6/10 anonim válasza:
valakinek vannak kidolgozott feladatai? Légyszi segítsetek!!! Ha tudtok valamit küldeni, azt megköszönöm
7/10 anonim válasza:
nekem van,de nem küldöm el háháháh
9/10 anonim válasza:
Menj el, nem vesztes vele semmi, próbáld meg, hátha, nem tudhatod. Ha meg nem mennél el lehet hogy bánnád amikor majd megnézed az érettségifeladatot hogy basszus ezt meg tudtam volna írni.. :)
10/10 anonim válasza:
Tavaly előtt, pont ugyan ebben a cíipőben jártam, vagyis elég hasonlóban. Írásbelire tessék elmenni, úgyis az lesz az utolsó írásbeli vizsgád, ráérsz! Amikor kiderül, hogy milyen lett, vagyishát szépen a megoldókulcs alapján összerakod a fejedben, hogy hogy sikerült, és mérlegelsz érdemes e időt pazarolni a szóbeli készülésre. Ha nem minő egyszerűséggel nem mész el szóbelizni, ahogy én sem tettem! És halasztottam, és még csak fizetnem sem kellett az újra érettségizésért, mert hogy bukásnak számít. És nagyon sokan így csinálják!!! Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!