Önállóan körülbelül egy év alatt fel lehet készülni az emelt szintű kémia érettségire úgy hogy jó eredményt is el tudjak érni?
Szia!:)
Persze,bőven fel tudsz . Különtanár szerintem a számolások elmagyarázása miatt nem árt,heti 1,de nem is muszáj 1 évig végig járni hozzá,az elején elmagyarázza őket aztán te meg gyakorolsz otthon jóó sokat.Számolásokhoz a Villányi-Ötösöm lesz kémiából kell, a 70 kísérlethez a Czirók Endre-féle könyv,én az elméletet pedig a 9-10.osztályos Mozaikokból tanultam,meg egy másik szervetlen kémiás könyvből,de az sajnos nem kapható.:( Az összes eddigi emelt érettségit oldd végig,akár kétszer is !
Sok sikert,ha még kérdésed van írj nyugodtan.:)
A tanulási utak egyénenként különbözőek, így nehéz tippet adni (magántanár vs. egyéni tanulás), de egy jó könyvet tudok ajánlani, nézd meg, hátha segít: [link]
Van hozzá érettségi feladagyűjtemény is.
Szia!
Én július óta készülök önállóan kémiából és bőven elegendő ennyi idő...még a fele is, sőt a negyede!
Teljesen tanár nélkül készültem fel a Villányi féle tankönyvből és az Ötösöm lesz könyvekből, valamint a Mozaikos összefoglalóból.
Ennyi idő tanulás után az előző évek érettségi feladatsorait 80-90%-osra írom.
Tehát ha alaposan átrágod magad a könyveken, nincs szükség magántanárra. Tény, hogy egyszerűbb, de ha van bőven időd és nem akarsz erre pénzt kiadni, akkor szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!