Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha valaki lediplomázik valamib...

Ha valaki lediplomázik valamiből, és utána újból el szeretné végezni azt a szakot, de valahol máshol, akkor megteheti?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy matematikus lediplomázik, de úgy érzi, még nem elég teljes a tudása, ezért jelentkezik az ELTE-re. Ekkor elfogadják a jelentkezését?
2015. ápr. 16. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De kérdem én: minek?
2015. ápr. 16. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Fizetősre igen. Nincs nyilvántartva, hogy kinek milyen szakmai és iskolai végzettsége van. Csak a személyiben se legyen, hogy dr.
2015. ápr. 16. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

igen, de szerintem nem érdemes.

a "vidéki" egyetemek nem feltétlenül rosszabbak.

szerintem akkor már inkább keressen még valami mesterképzést , vagy Bsc-t , ahol hasonló irányban tanulhat.

de ugyanazt a szakot felesleges még1x

2015. ápr. 16. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Időpocsékolás újra azt tanulni, csak egy nívósabb egyetemen. Ha mégis ebben az irányban szeretnél tanulni, de egy nagyobb nevű intézményben, akkor tényleg inkább az Msc képzést válaszd.
2015. ápr. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!