Miért van az, hogy sokan MÉG CSAK MOST néznek utána/kérdeznek rá, hogy egy-egy egyetemi szakon mit tanulnak pontosan?
Több olyan kérdéssel találkoztam mostanság, hogy X szakon milyen háttértudás kell, mire számítson. Y szakon milyen nehéz a matek, stb.
Csak szerintem lenne az a normális, hogy ha valaki egy egyetemi szakot megjelöl, akkor előtte utánanéz alaposan, hogy mégis mire számítson, mi kell oda, és nem csak a jelentkezés után gondolkodik el rajta?
2. kommentelő! Veled pl az a bajom így, hogy nem nézed át a netet/gyk-t. Annyi kérdést látni, amiket 1-2 napja/hete/hónapja tettek fel, véleményeket keresnek X szakról, stb, és csak azért is felteszik újra a kérdést, ahelyett hogy a keresőt használnák!
Ha a te esetedben ez nem így van, és rendesen utánanéztél gyk-n is a keresőt használva, akkor vedd semmisnek a fenti sorokat, nem sértésnek szántam!
3. Ebben igazad lehet, bár olyan kérdéseket is olvastam, hogy megjelölte és milyen lesz, meg pontosan mit is csinál. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!