Vannak elképzeléseim. Mi legyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kezdjük az elején.Egy helyi gimnáziumba járok 10.-es vagyok.Az átlagom 4es körül mozog.Angolból,földrajzból elég kiemelkedő vagyok.Angolból középfokú szerintem meglenne de mennyivel ér többet egy emeltszintű angol mint egy közép?ECDL(info) bizonyítványom lesz remélhetőleg.Földrajzból érettségizni szeretnék(fogok)előrehozottan.De viszont a hátrányom a kémia és a fizika még talán a matek is ezekből 3-as vagyok de úgyérzem az első kettőből,hogy nagyon keveset tudok.Talán korai még ez a kérdés de én nem szeretném az utolsó pillanatban eldönteni hogy merre menjek tovább és hogy mi legyek. Mit javasoltok? 16F2010. febr. 20. 12:47
1/2 anonim válasza:
Ha rá tudnál gyúrni a matek-fizika-kémia vonalra egy kicsit, akkor mehetnél valami földrajzzal kapcsolatos dologra. Például földrajz vagy földtudományi alapszak.
2/2 anonim válasza:
földrajzzal kapcsolatban nem tudom konkrétan,h. milyen szakok vannak, de gondolom olyanok, ahova nem árt egy kis fizika, matek v. kémia tudás sem.
angollal elmehetsz anglisztikára vagy amerikanisztikára pl. ha lesz emelt érettségid. (és csinálj mellé középfokú nyelvvizsgát is..)
de még bőven van időd gondolkodni, nyugi, nem kell 2 évvel előbb kitalálni, biztos,h. még rengeteg fog változnia terved,h. hova mész tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!