Mi legyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval mindenféleképpen valami kreatív dologgal szeretnék foglalkozni gondoltam Pl: formatervezésre, festészetre de abból szerintem nem lehet megélni:S, akkor gondoltam még hogy grafikusnak mennék de ott meg azt halottam hogy elég terített a piac(bár nem tudom hogy van, ezt halottam meg igazából nem is nagyon tudom hogy mivel foglalkozik egy grafikus). Nem akarok miliárdos lenni de azért jó lene olyan munka ami kreatív, kicsit művészi és nem halok éhen. De egyébb lehetőségek is érdekelnek csak valami keatív legyen.2011. okt. 12. 21:56
1/3 anonim válasza:
OE-RKK-ipari termék- és formatervező mérnöki
mérnök, szóval el tudsz helyezkedni és meg is fizetnek, viszont kreatív
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez tetszik de szerinted el tudnák helyeszkedni?
Am várom még a tippeket.
2011. okt. 13. 22:04
3/3 A kérdező kommentje:
úgyértem biztos eltudnék?
2011. okt. 13. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!