Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyek ha "nagy leszek"?...

Mi legyek ha "nagy leszek"? (lenn bővebben)

Figyelt kérdés

Matematika tagozatos vagyok(9.es).Szeretem a matekot, vagyis annyira nem, de nagyon vágom:DSzóval míg egy csomó osztálytársam aki órán figyel nem tudja megírnia házit, pedig okosak, én meg órán sokszor eléggé bealszok, vagy ha 6. 7. óra a matek fáradt avgyok és nem figyelek, itthon mégis minden könnyen megy.Szóvala matek az alap:D

Ezzel együtt a fizikát is értem, bár nem annyira mint a matekot, mert itt magolni is kell vagy tanulni és azt nem mindig szoktam:P

Imádom a földrajzot, itthon is örömmel nyitom ki a térképet, nézegetek rajta, stb.Ja igen, és ebből adódik hogy a földrajznak is ezt a térképes részét szeretem.Nemtudom, hogy mi a neve:PMeg a csillagászatot is kedvelem.

Nagy kedvencem még a történelem, nagyon szeretem, bár a gimis anyag nem tetszik, mert már nem olyan izgi, sőt.Néha elég uncsi tud lenni.

Ezenkívül ha ez számít szeretm a röplabdát és a focit is.

Van kézügyességem.

Szeretek rajzolni, valamilyen szinten tudok is.

És szeretek fogalamzásokat, esszéket írni, illetve olvasni is.Amolyan mindent tudni akaró típus vagyok:D

Nagyon szeretem az Agataha Christie regényeket.

Azthiszem ennyi lenne.Remélem tudok segíteni, emrt nekem semmi elképzelésem nincs.

Egy 15 éves lány.

2009. nov. 19. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Régész? Építészmérnök?

Mindenképp olyan szakmát válassz, ahol kiélheted a kreativitásod. Ez jó, hogy ennyi mindenhez értessz!

2009. nov. 19. 17:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezekre énis gondoltam, főként az épitészmérnökre:)

Igen, sokmindenhez értek, és aza baj hogy sokminden érdekel, ez a gondom, mert így nem tudok választani.

2009. nov. 19. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:

matematika + kémia vagy biológia = vegyészmérnök

Igen jól fizető állás, szakma és annyira nemis nehéz bekerülni az egyetemre! :)

Sok sikert!

2009. nov. 21. 22:06
 4/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm:)

Azthiszem a kémiát is elkezdem tanulni:D

És lesz ami lesz:Pidáig is ezzel az elvvel jutottam el:D

2009. nov. 22. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:

A legfontosabb az lenne,hogy amiben a legjobb vagy,és amit a legjobban szeretsz,abba adj bele minden erődet,a többi kevésbé számítson,és próbáld ki az építészmérnököt,a lakberendezőt..ezek olyan matekosak.

Régész..áá..annak nincs jövője..:S:P

Kézügyesség..lehetnél mondjuk tűzzománcos,bár ennek sincs túl nagy jövője..

földrajz..legyél földrajz szakos tanár..:P

2009. nov. 22. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

és a földrajz mellé mondjuk választhatnád a tesit is,így a mozgásodat is kamatoztatni tudnád,a diákokat jól megmozgatnád..így egészségesebbé válna mindenki..:P

az előző voltam:D

2009. nov. 22. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát tesiből nemvagyok túl jó, tanár nemszeretnék lenni,d e azért köszi az ötletet:)

Az épitészmérnök meg a vegyélszmérnök az ami eddig olyan érdekesebb számomra, csak nemigazán tudom, hogy mit takarnak.

2009. nov. 22. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Tanárnak akkor menj, ha szereted a földrajzt, de nem vagy elég jó geológusnak, akkor menj földrajztanárnak, illetve a tanári fizetésből nem igazán leszel jómódú, szóval akkor inkább már a vegyészmérnök aki havi 300000 felett keres.;)
2009. nov. 27. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
2009. nov. 27. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!